1 0
Almaleves

Share it on your social network:

Vagy egyszerűen kimásolhatja és megoszthatja ezt az URL

Hozzávalók

Az adagok beállítása:
40 dkg alma
2 dkg liszt
1 dl tejföl
szegfűszeg
1 egész fahéj
0.5 citrom
édesítő

Tápanyag-információ

2g
Fehérje
4g
Zsír
23g
Szénhidrát(
124k
Kalória
2.3g
Telített kövér
4.1g
élelmi rost
11mg
Koleszterin

Könyvjelző ezt a receptet

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Almaleves

Konyha
  • Szolgál 4
  • Közepes

Hozzávalók

Utasítás

Részvény

Almaleves

Lépések

1
Kész

A feldarabolt almát feltesszük főni.

2
Kész

A főző lébe sót teszünk, majd felforraljuk és hozzászűrjük a fahéjból, szegfűszegből, citromhéjból elkészített fűszeres levet és majdnem puhára főzzük az almát.

3
Kész

Közben lisztből, tejfölből (tejből) kevés víz hozzáadásával habarást készítünk, és behabarjuk a levest, majd készre forraljuk, édesítjük.

Dietak1900

Recept vélemények

Erről a receptről még nincsenek vélemények, írd meg véleményedet az alábbi űrlapon
előző
Halászlé
következő
Frankfurti leves
előző
Halászlé
következő
Frankfurti leves

Megjegyzés hozzáadása